SKRIVET: 2011-01-31, kl 22:52:54 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

HAHA! Man kan inte göra annat än att avguda honom.

SKRIVET: 2011-01-31, kl 22:38:59 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Oh, we're half way there

SKRIVET: 2011-01-31, kl 22:16:47 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Bloody monday

I love mondays! Verkligen, jag bara älskar måndagar så, såå, sååå mycket. Speciellt den delen när man vaknar och inte har sovit ordentligt under helgen, och vaknar när man har sovit alldeles för lite. Och då man inser att man håller på att försova sig. UNDERBART!

Hur som helst så passerade måndagen precis om vanligt, och efter skolan åkte jag hem till Anton. Vi sov, lagade middag och kollade tv. Tyvärr så åt jag så mycket att jag fick ont i magen, men jag fick mag-massage av mamma med babyolja och nu känns allt bättre. Superintressant eller vad liksom.

Ska strax mobilisera till sängen och läsa igen sidorna i svenskaboken som jag hade missat.
Ciao!

SKRIVET: 2011-01-30, kl 20:50:48 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Badtunna

Hann inte riktigt skriva igår efter att jag åkt till Mathilda. Vi åt kinamat och sen så sprang vi vidare till Flempan för att hämta Tengmo och sen hem till Tengmo för att göra oss iordning. Runt klockan 21.00 så gick vi hem till Jens. Och där i badtunnan satt vi fram till halv 1. Massa roligt snack och drinkar förgyllde kvällen. Det var nog bland det bästa jag gjort på länge alltså.

Idag så har jag varit hos anton i typ 3 timmar, och sen när jag kom hem så käkade vi tacos som blivit över från syrrans tjejmiddag igår. Snart är det dags för en dusch och sen sovaaaaa. Så sliten helt ärligt.
Catch you later.

SKRIVET: 2011-01-30, kl 19:00:51 | PUBLICERAT I: "Bildbomber"

Bilder från i fredags, Godbitarna

SKRIVET: 2011-01-29, kl 15:58:48 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Dagens Sötnos

SKRIVET: 2011-01-29, kl 15:55:45 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Awesome kväll!

Hann inte riktigt blogga igår kväll eftersom vi kom hem till flempan senare än beräknat, men vilken dag alltså.
Som sagt i tidigare inlägg så skulle vi ut på hemligt uppdrag.

Det hela började med att flempan var riktigt seg på att ta sig från skolan så jag, Robin och Anton fick vänta en och en halvtimme på jakans station. Sen när hon väl kom med tåget så hoppade vi på och påbörjade våran resa. När vi väl var framme med tåget så bytte vi till en buss som vi skulle sitta på i 40 minuter. Det gick hur bra som helst och sen kom vi fram och fixade allt, men det var sen som det började gå utför.
När vi sen skulle tillbaka så kom aldrig bussen som vi hade timeat. Det slutade med att vi hade fått stå och vänta på bussen i en timme på ett ställe som låg närmre nordpolen än ni kan ana.

Efter 40 långa minuter satt vi äntligen på tåget hem.

Några citat
Robin: "Platsen som gud glömde"
Anton: "Där buss är ett okänt föremål"
Flempan: "Dit taxin aldrig når"
Jag: "Där man är fast föralltid"


Resten av kvällen turned out to be super awesome som tur var, så den jobbiga resan var helt klart värte.
Blev en massa härliga drägg bilder och allsång. Förhoppningsvis så får jag hem lite bilder sen så kan jag visa er. (:

Uppdragsplatsen, någon som har en aning om var det är? (;

SKRIVET: 2011-01-28, kl 10:39:23 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

In the datasal

Nu sitter vi i datasalen med Naturkunskapen och ska jobba med någonting, som jag dock inte vet vad riktigt. Men det ger sig. Det blir lite surfing på Facebook med Tara tills vi får vidare instruktioner.
Runt klockan 2 idag påbörjar mitt och flempans secret mission. hemlishemlis! (;

SKRIVET: 2011-01-27, kl 22:58:30 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Burlesque

VET NI HUR MYCKET JAG VILL SE DEN HÄR FILMEN ELLER?!?!??!

SKRIVET: 2011-01-27, kl 22:54:38 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Miss secret agent

Åh vad jag älskar att duscha! Jag har dock av någon anledning börjat duscha så länge att det inte finns något varmvatten kvar. Har inte lyckats med det på länge, men nu passade det tydligen bra.

Det var visst UF-mässan i jakans sporthall som vi skulle på, och där var vi och kollade på bl.a. Matildas och Nurs företag. Deras företag har utvecklat ett "hjälp-armband" som man använder för att fästa sitt eget armband. Man sätter på sig det, och på det finns en krok som man fäster sitt eget armband och sen är det hur enkelt som helst att knäppa det. Ska nog investera i ett sådant när pengarna anländer. Endast 49 kr. Ni kan läsa mer på deras hemsida!

Var hemma igen runt 2 och då bytte jag om till mjukbyxor och älskling tjocktröja och la mig i soffan och inledde ett par timmars tv-tittande.

Har även planerat morgondagens kväll med min kära flempan, vi ska ut på super-secret-misson imorgon efter skolan. Det kommer bli en farofylld resa som för oss till platser utan dess like. Så om ni ser två tjejer som smyger runt utklädda till buskar så vet ni vilka det är. ;)

SKRIVET: 2011-01-27, kl 10:22:39 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Att glömma ställa klockan

Sitter i datasalen i skolan, lyckades försova mig idag också. Men idag var det inte för att jag gillar att snooza, det var för att jag hade glömt ställa klockan igår kväll och sen somnade jag. Duktig chey!
Som tur hade vi eget arbete på historian så jag behövde inte komma in som ett retard i efterhand.
Dessutom så har jag tydligen bara en riktig lektion till idag eftersom vi ska på UF-mässan sen efter lunch, dock är jag inte säker på om det var i älvsjö eller här i jakans sporthall. Hoppas på här i jakan, då kommer jag hem tidigare. (;

Nu ska jag och Tara kila vidare, kanske ta oss en tur till matsalen eller så.
Marc Albareda och Tommy Bergström ville vara med i inlägget så här har dem sina 15 minutes of fame.

SKRIVET: 2011-01-26, kl 22:23:34 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

banankaka

Sitter och mumsar på en bit av banankakan som mamma har bakat. Kom hem från Anton för ungefär en timme sedan och har legat och i princip bara kollat upp i taket sedan dess. Påväg hem från skolan så åkte vi förbi Willys och köpte middag, kyckling med pommes och champinjonsås. Mums! Men sen påväg från Willys så kollapsade min väska och axelbandet gick sönder, min älskade väska. Den har dock gott igenom mycket det senaste året så jag förstår den.
Påväg hem så svängde jag förbi Coop och köpte 2 drickyoghurtar till imorrn, underbara torsdagar. Då börjar man 8.20 och slutar 16.45. Älskar, älskar, älskar torsdagar! Fast imorrn så har vi ingen företagsekonomi och på lektionen efter den så ska vi åka till UF-mässan i älvsjö och kolla så jag vet inte riktigt när jag slutar.

Nu ska jag plugga lite franska till imorrn, första lektionen på dagen såklart. Har jag någon gång sagt hur mycket jag hatar franska? Synd att ett sånt fint land ska ha ett så fult språk, haha! Au revoir!

SKRIVET: 2011-01-25, kl 23:35:51 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

I'm gonna give all my secrets away

SKRIVET: 2011-01-25, kl 23:05:44 | PUBLICERAT I: Dagens ämne

Dagens ämne: Läxor

Jag antar att det inte bara är jag som hatar läxor? Och är förskräckligt dålig på att göra dem. Jag fattar egentligen inte varför man har läxor. Om man nu går i skolan för att lära sig, varför inte bara göra allt i skolan på en gång så slipper man ha massa grejer att göra sen.
Dessutom så slipper ju lärarna förhöra oss och kan därmed fortsätta lära oss nytt så att man för en gångs skull kommer igenom den planerade kursen. Och dem slipper rätta onödiga läxförhör.
Jag vet mycket väl att läxor används för att man ska kunna plugga på det man har lärt sig, så att läraren vet vart alla elever ligger någonstans. Men om det är något man inte förstår, då kan man ju fråga liksom. Jag vet att det finns massor av människor som inte alltid förstår det som gås igenom på en lektion, men vågar inte fråga om det. Man vill ju inte verka dum liksom. Men det finns som man brukar säga "inga dumma frågor".
Jag är en typisk person som typ skiter i läxor, eller glömmer bort dem, eller skjuter upp dem. Vet inte varför det blir så egentligen. Finns ju massa människor som gör dem utan problem.
Äsch, än så länge så funkar mitt sätt för mig. Och när det inte gör det längre så får jag väl helt enkelt ändra på det.
Plugga ordentligt nu allihopa!

SKRIVET: 2011-01-25, kl 17:44:11 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

tisdag 25/1

Hemma igen efter en dag i skolan. Lyckades komma försent idag också, trots att vi hade sovmorgon till 11.10 så lyckades jag somna om efter att älskling ringde mig. Smart chey! Så jag missade den alltid lika intressanta mentorstiden som ändå ska ha varit skittråkigt enligt mina källor.
En bra sak som hände idag eller snarare en dålig sak som inte hände var att jag inte bröt någon av mina naglar under idrotten, då vi hade volleyboll. Men jag orsakade ändå typ att vi förlorade, haha!

Nu har jag just installerat photoshop och tänkte sätta mig och försöka leka med det ett tag. Jag återkommer senare med Dagens ämne. Ciao!

SKRIVET: 2011-01-24, kl 23:25:32 | PUBLICERAT I: Musik

It's only in your head you feel left out or looked down on.

SKRIVET: 2011-01-24, kl 23:12:19 | PUBLICERAT I: Dagens ämne

Dagens ämne: Respekt för andra människor.

Jag kom på dagens ämne idag efter ett litet bråk i skolan. Vi stod och väntade på att historian skulle börja och då har en paralellklass lektion i klassrummet mitt imot. Och vi står och spanar på dem i brist på annat. Men så hör jag hur killarna står och gör sig lustiga över en kille i den här klassen som har lite speciell klädsmak samt beteer sig "annorlunda". Dem kallar honom bög, för att han faktiskt har klädsmak och för att han tydligen ska betee sig feminimt som dem beskrev det.
Och jag störde mig faktiskt otroligt mycket över att man är så respektlös att man kan stå och säga så om en människa som man inte ens känner på något sätt. För att personen i fråga inte är som alla andra. Och det är så typiskt osäkra människor att hålla på så, att få andra att se sämre ut än en själv eftersom det är det enda som gör att man kan känna något som liknar ett självförtroende.
Dessutom så beundrar jag honom som kille som klär sig så himla moderiktigt, riktigt coolt av honom! Tummen upp för det!
Alltså, människor som inte kan respektera andra borde träda ned från sin pedistal och se sig själv i ögonen för en gångs skull.

SKRIVET: 2011-01-24, kl 22:43:47 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

3 timmars håltimme

Nu är man hemma efter ännu en måndag, eller ja, tekniskt sätt kom jag hem för 1,5 timme sen men ändå. Kom försent till musiken imorse vilket jag får lika mycket panik över varje gång, vill inte missa massa tid under min favorit lektion. Tiden fram till lunch flöt på som vanligt, men efter hade jag en mysig håltimme på 3 timmar pga eget arbete på historian och inställd företagekonomi.
Efter skolan åkte jag hem till Anton, och medans sötisen sov så pillade jag på bloggen och lagade middag.
Och nu ett par timmar senare sitter jag här och ska snart förbereda mig för att sova. Men först, Dagens ämne.

SKRIVET: 2011-01-24, kl 08:05:00 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Måndag morgon

Godmorgon! Vid den här tiden så har jag antagligen precis börjat traska till bussen. Tänka inviga tidsinställda inlägg eftersom det lär bli något som jag kommer använda mig av undervardagsmorgonar då jag börjar 08.20. Är en helt sinnessjukt trött männsika tidigt på morgonen om jag vaknar under "fel period" i sömnen, och det här är min första ideé till det "ultimata bloggandet".
Efter skolan så kommer tiden spenderas hemma hos Anton (min pojkvän) så det blir nog inget mer inlägg förens ikväll när jag kommer hem från honom.
Ha en trevlig dag allihopa!

SKRIVET: 2011-01-24, kl 00:59:24 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Starting from scratch

Hej på er alla! Caroline Bergqvist här med en new and improved blogg. Har velat börja blogga enda sen jag slutade i sommras faktiskt men jag har inte funnit någon motivering till detta, så den tanken har bara fått ligga och samla damm ett tag. Men så idag så kände jag att det var dags att ta tag i problemet, och så blev det.
Jag har alltså startat en helt ny blogg för att börja om min bloggning på nytt, nytt skrivmaterial, nya bilder, ny Carro liksom. Mina gamla blogg finns dock kvar för den som känner för det och här hittar ni den!
Här, i den nya bloggen så har jag tänkt att ni läsare ska få ta del av alla mina åsikter som jag har, lite outifts, kläder, smink, hår, naglar och allt annat som kan tyckas falla mig in att skriva om. Det blir nog en hel del musik också om jag känner mig rätt.
Det var väl vad jag hade att säga för stunden. Återkommer imorgon med lite mer allmän information om mig och bloggen. Godnatt Sverige.

Slänger in en bild på mina naglar jag gjorde i lördags på TnT Nail-Art i Jakobsberg.