SKRIVET: 2011-02-28, kl 21:27:43 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Samma visa även idag.

Har inte mycket mer att skriva om än vad jag hade igår. Vi gjorde inget annorlunda så att säga.
Åkte skidor, åt lunch. Åkte skidor, åt middag. Och nu sitter vi framför datan igen. Fast idag var det strålande sol nästan hela dagen så jag och Mathilda solade lite i liften och på verandan här i huset. Mysmys!
Hoppas på att vi kanske åker någon annan stans imorrn om jag har tur, så det blir lite variation på det hela.
Då har jag något nytt att skriva om också :D!
Simma lugnt!

SKRIVET: 2011-02-27, kl 20:50:12 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Första dagen i backen.

Sitter och ihopkurad i våningssängen och väntar på Matihlda som duschar. Idag var första dagen i backen och eftersom det är söndag, en såkallad "bytardag" (då folk åker härifrån och åker hit) så var det knappt några människor i backen alls.
Vi var på det nya stället med 6-stols liften och jag måste säga att det inte var något speciellt. Möjligen liften isåfall som var jättebekväm och trevlig men backarna var som sagt inget speciellt.
Lyckades ramla idag också, inte när jag åkte utan snarare när jag stod stilla. Typ dålig balans eller nåt, haha! :D

Ikväll har vi suttit framför tvn och smaskat Lindt Lindor och kollat på Solsidan.
Ser fram emot träningsvärk imorrn alltså..
Drygar ut med lite bilder från idag.
Jag och Matihlda ute i skogen.
Jag uppe på nya fjället. (bättre bild på mina skidor)


Mathilda på nya fjället. (bättre bild på hennes skidor)

SKRIVET: 2011-02-26, kl 16:34:30 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Framme!

Nu är vi äntligen framme och sitter ihopkurade i sängen jag och Mathilda. Vi har hämtat skidorna också, fick ett par helt oanvända, blid på det kommer imorrn :)
Är faktiskt väldigt taggad på att åka skidor, och det finns en helt ny lift med nya backar så det blir spännande.
Ikväll blir det Melodifestvalen, hoppas det är några hyffsade bidrag som är med. Sverige har ju lyckats bli sämre och sämre varje år angående det *suck*.

SKRIVET: 2011-02-25, kl 22:13:34 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

S-s-s-spoooortloov!

Gud va skönt med lov nu alltså, riktigt välförtjänt och välbehövt för den delen. Dem senaste veckan har varit kaos, hur mycket som helst i skolan att göra. Men nu är jag i princip klar med allt, jätteskönt!
Imorrn bär det av till fjällen för en hel veckas skidåkning med mathilda + familjen, yaay! :D
Vet inte riktigt hur det blir med bloggningen men jag kommer ha tillgång till data så på nåt sätt ska det väl gå. Kommer sakna min älskling jättemycket när jag e borta. :(

Ja, nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn och jag har inte sovit speciellt bra dem senaste dagarna.
c ya!

Här kommer jag spendera mitt sportlov!

SKRIVET: 2011-02-24, kl 22:31:14 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Helt. Jävla. Slut!

Jag vet inte varför men jag har varit jättetrött hela dagen. Hatar det, så himla jobbigt. En trött Carro=Sur och lättretad Carro. Inte kuul. Så jag har inte så mycket mer att tillägga än att jag är trött och att jag ska gå och lägga mig efter jag har fönat håret.
Hörs imorgon! :D

SKRIVET: 2011-02-23, kl 21:30:52 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Bracesolution

Någon gång känt att det är jobbigt att sätta på sig armbanden? Att dem antingen glider av armen eller inte riktigt når runt som du vill. Det har åtminstone blivit så för mig.
Men nu är det såhär att Matilda och Nur har kommit fram till en lösning på detta problem.
Dem har inom sitt UF företag tagit fram ett armband som används som hjälpmedel för detta. Det består av ett resårarmband som man sätter på dig, på det så sitter en liten krok som du kan fästa ditt eget armband på och sen enkelt bara dra runt och fästa. Supersmart enligt mig. Dem kallar sitt företag för Bracesolution och ni kan läsa mer på deras hemsida!
Lite bilder från deras monter på mässan igår.

 

SKRIVET: 2011-02-23, kl 15:07:09 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Väntar på älskling

Sitter kvar i skolan och väntar på att älskling ska sluta så vi kan åka hem till honom. Jag är jättesugen på mat just nu, kanske för att jag börjar bli hungrig igen efter lunchen. Ska försöka vara fyndig och hitta på något gott. Gaah, mat alltså, jag älskar mat! Jag är en typisk "sucker for food". Haha, tjockis jag är :p

Mmmm, maaaaaat *dregel*

SKRIVET: 2011-02-23, kl 12:23:39 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Hatar min mobil..

Typiskt att mobiljäveln bara ringde en gång och sen inte mer imorse. Så jag vaknade 07.30 när den ringde och vaknade sedan av mig själv klockan 08.45. Varför ringde den inte igen kan man ju fråga sig. Så jag kom en kvart försent. Tack för den! -.-

Nu sitter jag och jobbar med en worduppgift på lektionen.
Catch u later!

SKRIVET: 2011-02-23, kl 00:15:41 | PUBLICERAT I: Musik

You can count on me

SKRIVET: 2011-02-22, kl 18:09:25 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Älvsjö-mässan

Har satt mig tillrätta med ett glas oboy för att skriva om dagen. Idag har alltså varit en heldag på Älvsjö-mässan för att kolla på alla UF (Ungt Företag) som ställde ut där.
När vi kom dit så fick vi sitta och lyssna på en föreläsning om UF. Har nog aldrig varit på en sån bra föreläsning förut, riktigt skön kille som snackade!
Sen gick vi runt och svarade på frågor som vi fått av företagsekonomiläraren/kollade runt på alla olika företag. Riktigt inspirerande inför 3.an måste jag säga.
Och mitt bland allt så stod Kisses brorsa i en monter, och jag var ju bara tvungen att ta ett foto, för sakens skull liksom. ;)
Fick med mig ett litet sött armband. Kände att jag inte ville gå tomhänt hem. :D



SKRIVET: 2011-02-21, kl 23:47:23 | PUBLICERAT I: Dagens ämne

Dagens ämne: Uggs

Vissa älskar dem andra hatar dem. Jag ÄLSKAR min Uggs. Jag tror helt seriöst att det är det bästa köpet av skor jag har gjort hittills. Men tro inte att jag går runt i några billiga kopior, absolut inte, skulle aldrig i mitt liv sätta på mig ett par sådana. Mina är äkta och jag köpte dem för 1800 kr för 3 år sedan, och dem håller än idag. Dem har dock börjat bli lite slitna så jag ska spana efter nya i USA i sommar. :)

Anledningen till att jag inte skulle sätta på mig ett par fejk-uggs är att dem blir så fula när man går i dem eftersom dem inte har samma "stöd-klack" som dem riktiga och det är inte bra för fötterna.
Har sett så många tjejer som går runt med dem där man verkligen ser hur sulan på skon och själva foten glidit åt två olika håll, det kan ju inte vara skönt att gå runt så! :o Superdiss på fejk-uggs helt enkelt!


Mina älsklingar.

 




SKRIVET: 2011-02-21, kl 23:06:54 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Hiss eller Diss?

Kommande vara - HM


Surfade runt lite på blogg.se och hittade den här väskan på en tjejs blogg. Jag tyckte den var rätt cool med tanke på att den var tvådelad så att säga, och jag har alltid varit lite svag för tygpås-stuket men har aldrig riktigt hittat någon som jag känt, wow den där vill jag ha. Men den här kändes lite lockande.

Den kommer släppas någon gång i mars, dock för 600 riksdaler. Vi får se, kanske, kanske inte :)

SKRIVET: 2011-02-21, kl 21:35:32 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Typiskt oss att somna.

Kom hem från Anton för ungefär 20 min sen. Kan inte påstå att vi gjorde mycket vettigt, men jag hjälpa honom att plugga lite och sen så la vi oss för att vila, och gissa vad? Vi somnar ofcourse. Vaknade av instinkt runt typ 5 över 8 och plötsligt var det väldigt bråttom. Hann dock med min buss från station så det var lugnt.

Imorrn ska vi iväg till Älvsjömässan med klassan där Ungt Företag har utställning. Vi ska typ dit och kolla eftersom vi själva kommer starta ett litet företag i 3.an och ska då kunna få fråga om råd och tips inför detta.

Ska sätta mig och skriva det sista på historia arbete och sen påbörja naturuppgiften. Efter det ska jag ta igen gårdagens avsnitt av Solsidan som jag missade. :D

Tänkte bara lägga upp en bild på det näst sötaste paret i skolan efter mig och Anton. Min kära Tara och hennes Danesh! :)

SKRIVET: 2011-02-21, kl 13:37:40 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

USA i sommar!

Tänkte att jag skulle köra ett big announcement nu när jag har tid över. I sommar blir det USA för min del. iiihhh! Jag är så himla taggad alltså, tänk vad mycket man kommer få se alltså. Och framför allt, vad mycket jag kommer shoppa!! Har sparat min lön sen innan jul som ligger på ca 5600 kr + att jag sparar en liten peng varje månad + att jag kommer ta hela studiebidraget för juli. Så uppskattningsvis kommer jag ha runt 7000 kr att spendera på massor av nice :D!

Det kommer börja med att vi åker till Phoenix i Arizona via Chicago. Därifrån kommer vi åka på en rundtur med något bolag i typ 8 dagar. Typ bussresa genom Grand Canyon och så och den avslutas i Las Vegas. Sen flyger vi till New York där vi kommer hyra bil och fortsätta resan själva. Vi kommer även flyga helikopter över New York och även åka båten "Maid of the mist" vid Niagarafallen. Spännandespännande!
Hade tänkt att jag skulle föra dagbok över det hela också. wiewiewie! :)

SKRIVET: 2011-02-21, kl 11:14:48 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Lunchrast

Sitter i datasalen med Tara såhär på rasten. Ska skriva ut engelskaarbetet som jag gjorde klart igår, det skulle egentligen varit inne för över en vecka sen, oups :P
Sen skulle jag också skrivit ut mitt om Tibet för att ha något till redovisningen om 10 minuter men jag insåg att jag inte hade skickat den till min mail. Tog dock med mig anteckningarna jag hade hemma så det ska nog gå bra.
Jag kan inte fatta att det är sportlov på fredag, då åker jag upp till björnrike tillsammans med familjen och min kära Mathilda Backman.

Catch u later!



Jag under förra årets sportlov

SKRIVET: 2011-02-20, kl 22:16:00 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Plugg-Paus

Har tagit en liten paus från pluggandet, gått och duschat och sitter nu här iförd badrock och turban på huvudet med ett glas blåbärssoppa brevid mig. Älskar blåbärssoppa, hur gott som helst när man är suget på något sött.
Har kommit en bra bit påväg med mitt plugg, klar med engelska filmrecensionen om Romeo+Juliet och snart även med mitt historia arbete om Tibetkonflikten. Yaaay, lycklig chey! :D
Ska fortsätta nu, hoppas alla haft en trevlig söndagkväll! :)

SKRIVET: 2011-02-20, kl 13:45:39 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Designproblem igen.

Skulle svara på en kommentar och såg att sidomenyn inte riktigt såg ut som den skulle. Får försöka ta itu med det senare. Jävla skit!

SKRIVET: 2011-02-20, kl 13:15:23 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Plugg, plugg och återigen plugg

Nu har Anton nyligen gått och jag har satt mig tillrätta för att börja plugga. Jag vet inte varför, men jag är en typisk sådan person som alltid sparar allt till sista dagen. Inte smart!
Tänkte ta en bild med webcamen och lägga upp men insåg att jag ser ut som något katten släpat in, jag skojjar inte.
Blir nog en promenad senare till Lidl för att köpa godis eller nåt liknande, kommer behöva lite frisk luft också.
Hoppas det bara är jag som sitter och pluggar järnet innan sportlovet, eller?
Såhär känner jag mig just nu.

SKRIVET: 2011-02-19, kl 19:19:21 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Sugar and Spice

Sitter hemma och myser efter en supertjock tacosmiddag. Igår kväll blev en myskväll hemma hos Anton och snart ska han komma hit och sova här :). Har precis börjat läsa engelskaboken som jag köpte igår, man skulle välja en som läsbok till engelskan och jag ville inte låna på biblioteket (orka gå och lämna tillbaka den sen) så jag köpte en. Sugar and Spice av Lauren Conrad.
Om en ca 45 minuter så börjar melodifestivalen och Eric Saade ska vara med, hihi, såklart man måste kolla då liksom (a).
Ha en bra kväll!

SKRIVET: 2011-02-18, kl 18:20:39 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Come to MAMA.


villhavillhavillha!! skahaskahaskaha!!

SKRIVET: 2011-02-17, kl 22:47:51 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Yaaaay

Nu har jag suttit och fixat och trixat i 2 timmar och jag har lyckats! Nu är allt på sin plats och jag är supernöööjd med min blogg. Sen kan man ju alltid fila lite på detaljerna men, den dagen den sorgen. :)

SKRIVET: 2011-02-17, kl 20:49:15 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Från och med nu..

Har jag helg! Engelskaläraren är borta och naturkunskapsläraren ställde in lektionen så vi inte skulle behöva gå till skolan. Yesyes, tummen upp! Hade sovmorgon till halv 1 idag också. Det var jätteskönt men det slutade med att jag var jättetrött bara några timmar senare.
Blir en dagens idag också, tro det eller ej. Enjoy!

Tröja: HM, Leggings: Gina Tricot, Halsduk: BikBok


SKRIVET: 2011-02-16, kl 22:13:01 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Dagens outfit.

Byxor&Kofta: HM, Linne: BikBok, Boots: Dinsko, Smycken: Glitter, Guldfynd, Ur&Penn, presenter från älskling.

SKRIVET: 2011-02-16, kl 21:55:27 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

onsdag

Sitter här hemma i mjukiskläder och kollar tv. Vanlig dag i skolan och sen efter var jag hemma hos Anton. Kommer även en dagens outfit idag, men jag måste nog faktiskt säga att det inte är min grej. Fastnar inte riktigt på bild så att säga. Tog även med mig boken hem så ni får se den också (:
Varsågoda!

SKRIVET: 2011-02-16, kl 12:17:32 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Hatar designbajsen!

Har verkligen försökt mitt allra yttersta för att fixa in headern i min design, men den vill inte. Stenvägrar. Och jag börjar bli lite lagomt trött på den här skiten! Ska nog börja göra en ny design i min gamla blogg. och sen när jag är nöjd med den där så lägger jag in den här! (;
Nu ska jag fortsätta med lektionens uppgift.
Ha en bra dag (:

SKRIVET: 2011-02-15, kl 21:13:21 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

F**kin' perfect to me

 

SKRIVET: 2011-02-14, kl 23:13:52 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Måndagar är aldrig bra dagar.

Dagen började faktiskt förvånansvrt bra, jag hann äta frukost och jag behövde inte stressa. Dagen fortsatte att rulla på bra även i skolan, hade t-shirt på mig idag för första gången på typ ett halvår och jag frös inte! Det brukar vanligtvis vara svinkallt i skolan, men inte idag.
Men sen.. Det började med att jag var lite sur och irriterad på matten för att Anton hade lovat att han inte skulle gymma idag men ändå gjorde det. Och sen så var jag i sånt behov av toa så att jag inte lyckades räkna något tal rätt. Efter skolan följde jag med Anton till willys eftersom han skulle gymma på Fairing som ligger där och då passade jag på att handla middag.
Påvägen hem så upptäckte jag att en av mina naglar hade gått av och inte nog med det, jag halkade omkull också. 4.e gången iår! Skitkul!

Men jag och Anton hade en jättemysig kväll med middag och gelehjärtan. Och jag har även tjatat om att om vi flyttar hemifrån tillsammans så ska vi ha en hund, och då hade han köpt en bok med massa hundraser och intressant allmänn fakta om hundar till mig. Vilken liten sötis han är! Tog dock inte med den hem så jag kan inte visa den förens på onsdag. (;

Dags att sova nu. Godnatt!


SKRIVET: 2011-02-14, kl 22:52:59 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Dagens ämne: Alla hjärtans dag.

Någon mer än jag som har tänkt på att alla hjärtans dag är en ganska bortkastad dag? Det är bara ännu en högtid som vi snott från USA för att butiker ska kunna tjäna extra pengar. Liksom varför ska man bry sig extra mycket om varandra en viss dag, det borde man göra varje dag istället. Men jag insåg också att man uppskattar den mer när man har någon att "fira" den med.
Så ja, kort sagt: Överskattat men det är en god tanke.
Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag (:

SKRIVET: 2011-02-14, kl 07:15:36 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Svensk vinter...

...slutar aldrig att förvåna. Först smälte snön och man trodde att det värsta var över, men på bara en natt så kom typ 1 meter ny snö. Och nu mina damer och herrar så blir det svinkallt. Jag presenterar stolt: 17 minusgrader!

SKRIVET: 2011-02-13, kl 23:58:05 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Ny header på G

Som ni ser, har inte kommit på hur jag ska få den att ligga på mitten. Någon som vet? (;

SKRIVET: 2011-02-13, kl 22:15:44 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Sliten chey på G

Måste bara ursäkta mitt dåliga bloggande, har haft någon slags svacka nu när jag har varit sjuk. Bara legat hemma och segat. Men det mesta är borta nu och jag ska ta tag i allt nu, först och främst allt arbete i skolan som jag har slarvat med. Men också så ska jag börja ta tag i mitt utseende, har inte sminkat mig ordentligt på länge. Blir att köpa en ny foundation och puder osv.

Igår skulle jag egentligen varit på tjejkväll men jag stannade hemma och kurerade mig tillsammans med en Ben&Jerrys och en film. Idag har jag inte varit utanför dörren, har istället suttit och kollat på film tillsammans med Anton. Sliten chey säger jag bara!

Nu ska jag bestämma outfit så jag har det gjort till imorrn. Ha en bra kväll. Imorgon är det MÅNDAG! (;

SKRIVET: 2011-02-11, kl 10:59:09 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Asså SL, get a grip!

SKRIVET: 2011-02-09, kl 21:21:17 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Kul att vara sjuk.

Har inte skrivit något de senaste dagarna eftersom jag har varit sjuk. Har liksom inte hänt något intressant så att säga. Det har mest blivit soffliggande, tvtittande och bokläsande. Dock är det lite värdelöst att kolla på tv när man inte har linserna på sig, man ska inte ha dem i när man är sjuk eftersom man kan få infektioner och grejer.
Tror jag ska gå till skolan imorgon, eller åtminstone gå och göra provet.
Hoppas ni har haft en bättre vecka än jag. (;

SKRIVET: 2011-02-06, kl 21:11:12 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Söndag kväll

Ska precis hoppa in i duschen efter att ha suttit och pluggat inför matteprovet imorrn/ kollat på solsidan. Prov i 2 timmar, herregud. Det bra är dock att jag kommer vara lediga på onsdag morgon. Sovmorgon for the win!

SKRIVET: 2011-02-05, kl 17:23:56 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Torsdag Fredag Lördag

Så nu är jag hemma igen och har hunnit med en välförtjänt dusch. Är lite stressad eftersom jag ska iväg till Rissne på middag hos antons mammas särbo. Men jag kör en kort resumé av dem senaste dagarna.

Torsdag
Lika roligt som alltid med en underbart lång dag i skolan. Jag var jättetrött när jag vaknade och struntade i första lektionen. Sen så skulle jag hunnit till andra om det inte varit så att min buss som jag skulle ta aldrig kom så jag fick ta nästa. Kom en halvtimme försent, tack så jävla mycket SL!
Efter skolan så svängde jag förbi centrum och köpte två små silverringar. Har alltid velat ha några som funkar till allt liksom. Plus ett jättebra läppbalsam från nivea, har använt det i 2 dagar och jag är redan beroende.


Fredag

Igår alltså, helt vanlig dag i skolan. Efter skolan så åkte jag och Anton hem till mig och käkade lite. Sen började diskuterandet om kvällen aktivitet. Slutade med att det blev middag och bio i Kista centrum tillsammans med Backman, Flempan, Matilda och Jens. Vi såg Little Fockers. Synd att man hade så höga förväntningar på den, den var inte så bra som vi hade trott.

 

Lördag

Idag så har jag än så länge bara hunnit övningsköra och det gick väldigt bra tyckte jag, blir nog en tur imorgon också. Det är även min och Antons 10 månaders dag idag, och Anton hade ju såklart fixat en present i smyg till mig. En sithäftig ring från Edblad fick jag, ska lägga in en bild. Och när jag är klar här så ska jag fixa mig och sen ska jag möta Anton vid tåget.

 

GLÖM INTE MELODIFESTIVALEN IDAG ALLIHOPA! :D

SKRIVET: 2011-02-05, kl 14:27:01 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Ut och brumma

Ska iväg och övingsköra nu med pappa, skriver om de senaste dagarna när jag kommer hem igen. Ciao!

SKRIVET: 2011-02-02, kl 22:43:47 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Cha Cha Bloggen!

Carro här! Hemma efter ännu en dag i skolan och en fritid spenderad hemma hos min kära Anton.
Jag måste helt ärligt sluta äta massa skitmat, det blev ett meal på Sibylla idag efter skolan med Anton, Tara och Danesh. Smart som jag var så åt jag ett chickenbitsmeal och det slutade med att jag gick runt och luktade curry resten av dagen. Supernice!
Ska alldeles strax gå och lägga mig, och om jag lyckas koppla ihop tvn med datan så blir det en film till det också. Men den har börjat strejka på sistone så det är 50/50 om det kommer funka.
Godnatt.

SKRIVET: 2011-02-02, kl 01:03:27 | PUBLICERAT I: The Life By Caroline

Supersent.

Det blir ett sent inlägg nu bara för att jag ska ha skrivit något om dagen iallafall. Inte så mycket ovanligt som har hänt idag, det enda intressanta skulle väl vara att på idrotten så hade vi pingis i någon speciell pingissal som ligger på skolans område. Och vi behövde inte byta om eftersom pingis inte är så speciellt jobbigt. Det gillar Carro!

Har mest suttit vid datan sen jag kom hem och jag gjorde precis klart min PowerPoint-presentation som eventuellt ska redovisas imorrn. Tänkte lägga in en gottig bild på dagens efterätt, glass med marränger och kolasås. Mums!